Les noies del Rem Mataró guanyadores de la regata de Flix

Era la segona de les set regates de la Lliga de Llagut Català

Aquest passat cap de setmana, les tripulacions de Rem Mataró es van desplaçar a Flix, on es disputava la segona de les set regates que conformen la Lliga de Llagut Català. Amb uns vogadors poc acostumats a remar en riu, on l’aigua és torna més dura i les corrents i les algues poden jugar una mala passada, les quatre tripulacions van fer unes bones cronometrades, amb l’equip veterà masculí i sènior femení classificats per la final A de la seva regata, i l’equip veterà femení i absolut masculí per la final B.

180702Rem_Flix

Ja a la regata final, l’absolut femení va despuntar amb la seva superioritat sobre els altres equips. Amb unes ciavogues molt ben dirigides pel timoner i entrenador Juanma Cabrera, i uns llargs amb molta potència, l’equip femení va guanyar la regata amb nou segons de diferència de les segones classificades, les sèniors de Premià de Mar, i a més de 12 segons de les de Cambrils i el Natació Badalona.

La resta de les tripulacions van aconseguir sumar punts en la seva categoria, millorant tots ells en temps respecte a regates anteriors.

La propera regata serà el 15 de juliol a Sant Jaume d’Enveja.