La Fosbury: sempre al costat del waterpolo femení

Els assistents a la Final 4 rebran un exemplar de la revista de tot l'altre esport

Esports 2017/2018, fosbury 29

Mataró viu aquest cap de setmana la seva segona final a quatre de waterpolo femení del màxim nivell en dos anys. És un fet de la que massa ciutats no poden fer gala i és exemple de dues realitats fefaents: la primera que el CN La Sirena és un equip dels que fan època, un grup excepcional que ha dut el nom de Mataró a un nivell que cap altre conjunt local no havia aconseguit. El segon, que la capital del Maresme respira i estima l'esport en conjunt i sobretot en plural. I que hi ha vida –i molta, i bona!– més enllà del futbol.

Precisament aquest és el caldo de cultiu en el que fa quatre anys va néixer precisament a Mataró el projecte de la Fosbury, la revista de tot l'altre esport. Una capçalera que manlleva el nom del mític atleta americà que fa 50 anys va revolucionar el salt d'altura i que es proposa donar veu, suport i contingut a la pluralitat esportiva del país i del món. Tots els esports hi tenen cabuda a excepció del futbol.

La Fosbury té format de revista trimestral i, precisament, acaba de publicar el seu número 29. Amb part de l'equip essent mataroní, és normal que la història de la capçalera estigui associada a la del La Sirena i si fa un any es va cobrir la Final Four de la Champions a la llunyana Kirishi, aquest any a Mataró s'obsequiarà a tot el públic assistent amb un exemplar de la revista especial de '27 Jocs, 28 Històries'.

Ciutat 2014/2015, portada fosbury

FOSBURY.CAT