Berta Ferreras torna amb dues medalles del French Open de París

Va guanyar la plata en combo per equips i el bronze en duet mixt

La nedadora mataronina Berta Ferreras ha participat al French Open FINA World Series celebrat del 9 al 11 de març a Paris, formant part de la selecció espanyola de natació artística, com se'n diu ara de la natació sincronitzada. I ha tornat amb dues medalles, una plata en rutina lliure combinada per equips, el "combo", i un bronze en duet mixt tècnic. 

180314NaSin_BertaFerreras1

L'equip, encapçalat per l'Ona Carbonell, ha aconseguit una puntuació de 90.6333, a dos punts d'Ucraïna i superant l'equip xinès per més de quatre punts. En duet mixte tècnic, la parella maresmenca, que formen Berta Ferreras i Pau Ribes, ha aconseguit el bronze, per darrere del duet italià, campió del món als darrers mundials de Budapest, i dels japonesos, quarts del ranquing mundial. En la modalitat de duet mixt lliure han quedat en quarta posició, darrera Rusia, Itàlia i Japó.

180314NArt_BertaFerrerasduet

El French OPEN és la primera competició del circuit FINA World Series 2018, que es celebrarà en deu països de tot el món. Les properes competicions seran a Pequín (Xina), Tokyo (Japó), Samorin (Eslovaquia), Budapest (Hungria), Madrid (Espanya), Surrey BC (Canadà) i Los Angeles (EEUU), l'illa de Siros (Grècia) i Tashkent (Uzbekistan).