El Rugby Club Mataró torna al lideratge provisional de 1a Catalana

Va superar l'Osona RC clarament i queda a l'espera dels resultats de dos equips que tenen un partit pendent

El Rugby Club Mataró segueix de dolç després de la quarta jornada,  després de guanyar els osonencs en un partit físic i disputat i tornen al lideratge, que és provisional, ja que Torroella Senglars i Carboners de Terrassa tenen un partit menys jugat.

180201Ru_RCMOsona

El partit jugat al camp municipal del Camí del Mig, on entrenen setmanalment els mataronins, acollia la visita dels ‘Crancs’ de Osona, que volien sortir de la part baixa de la classificació. El joc va començar molt dur i sense un dominador clar i les possessions s’alternaven entre els dos equips. Tot i així, al minut 20 els locals en una jugada molt treballada per part dels davanters, va aconseguir superar la defensa i sumar els primers punts al marcador. Amb aquest assaig solitari semblava que finalitzaria la primera meitat, però de nou, en una bona jugada col·lectiva, els del Maresme aconseguien realitzar l’assaig i arribar al descans amb un avantatge de dues marques.

A la represa, els ‘Crancs’ van ajustar la situació, amb un bon treball dels jugadors pesats, portaven l’oval a darrere la línia de marca i es situaven a només una marca de distancia. Des de aquest moment, el joc va esdevenir més físic i travat, amb moltes fases de joc estàtic i amb curses curtes que no permetien el joc obert que volien realitzar els locals, però la insistència del Mataró va tenir premi, i després de diverses internades van aconseguir anotar dues vegades més i endur-se el Bonus Ofensiu, en realitzar tres marques més que el rival.

Al final, 22-5 i 5 punts cap a casa, que els situen líders provisionals de la primera catalana però amb molta lliga per disputar encara. El proper partit serà a Granollers aquest dissabte a les 17h.

Van jugar: Amil (5 punts), Payerol, García Cantero, Guzmán, Duspara, Ninci, Power, Rodríguez, Cabrera (5), Valls (7), De Cea, Font (5), Mora, Garcia Zubizarreta, Rincón, Vargas, Godoy i Roca.

Podeu seguir resultats i classificació en el nostre "Marcador"