El Rugby Club Mataró és líder de 1a Catalana

Va guanyar de forma clara al camp del Martorell

El passat dissabte, a la segona jornada de primera catalana el Rugby Club Mataró va guanyar a domicili al camp del R.C. Martorell. Amb aquesta victòria els del Maresme es confirmen el seu bon moment de forma i comencen de manera immillorable col·locant-se líders provisionals de primera catalana, a l’espera del C.R. Torroella que tenia jornada de descans.

180115Ru_Imatgepartit

El complex esportiu Torrent de Llops, camp on juga de local el Martorell, acollia el primer partit a casa dels seus. En la jornada anterior varen caure davant els ‘Senglars’ de Torroella, que a més és el següent rival de l’equip mataroní. El partit va començar amb un inici fulgurant, i es que el Mataró va aconseguir plantar l’oval tres vegades en camp rival als primers vint minuts. Tot anava de cara, però els locals van fer valer la seva condició i pes per equilibrar el partit. Després d’un intercanvi de marques, una per bàndol, els del Baix Llobregat van fer un esforç i obrint bé la pilota, van aconseguir fer assaig dues vegades més i apropar-se a només una marca de distància. Aleshores va arribar la mitja part com un bàlsam, doncs a la represa els nois de la capital del Maresme van recuperar el seu joc elèctric característic, fins aconseguir marcar per partida doble en una segona part molt més dura físicament. Dues marques crucials que van permetre sumar el punt de Bonus Ofensiu (tres marques més que el rival) i arribar capdavanters a la lliga al final del cap de setmana.

MARTORELL 15-39 RUGBY CLUB MATARÓ

RUGBY CLUB MATARÓ: Amil (5 punts), Payerol, Godoy, Guzmán, Duspara, Ninci, Power (10 punts), Rodríguez, Cabrera (14 punts), Álvaro Garcia, De Cea, Font (10 punts), Mora, Rincón, Gerard Garcia, David Garcia, Sànchez, Torrella i Pérez.

Podeu veure resultats i classificació a

esports/el-marcador/table/73

Ara al R.C. Mataró l’espera com a visitant un dels equips forts d’aquesta primera catalana, el C.R. Torroella. El proper partit a casa dels de Mataró serà el cap de setmana del 28 de gener contra l’Osona R.C.