Guillem Pujol i Jan Giralt bronze en els estatals d'hivern de natació

L'equip del Torrot CN Mataró va establir vuit nous rècords de Mataró

El passat diumenge després d'uns dies d'intensa activitat van acabar a la piscina de la Nova Escullera del Club Natació Barcelona, els Campionats d'Espanya Absoluts d'Hivern de natació i l'equip del Torrot CN Mataró va obtenir uns resultats molt remarcables.

171130Na_GiraltPujol2

Dues medalles per al Torrot CN Mataró

Els més destacats van ser Guillem Pujol i Jan Giralt que van pujar al podi per recollir dues medalles de bronze. Guillem Pujol la va guanyar en els 400 metres lliures amb un crono de 3:47.89, demostrant una vegada més la seva enorme classe. I en la jornada final va lluir en Jan Giralt, que en la prova de 200 metres esquena va quedar tercer amb un crono de 1:57.15, amb el que establia un nou rècord de Mataró.

En el relleu de 4x200 metres lliures l'equip del Centre format per Guillem Pujol, Roger Coma, Martí Penedès i lzan Cubillas va quedar en una molt bona 7a posició. I també Guillem Pujol va ocupar una altra posició de finalista en la prova de 1500 metres lliures, ja que va acabar en 5a posició amb un crono de 15:08.76 establint un nou rècord de Mataró.

Guillem Pujol també va quedar 11è (4t final B) en 200 m papallona amb 2:03.54 i 13è en 200 m lliures amb 1:49.30. Jan Giralt va quedar 9è en 100 m estils amb 56.66, 12è en 100 m esquena amb 54.73 i 14è en 50 m esquena amb 25.70.

I pel que fa a la categoria femenina cal destacar a Berta Cantó que va entrar a les tres finals B de les proves de braça quedant en 9è lloc en 50 m amb 32.29, 10a en 100 m amb 1:10.69 i també 10a en 200 m amb 2:32.48.

Pel que fa als relleus els equips masculins van quedar en 11è lloc en 4x50 m lliures, en 12è en 4x100 m estils i en 13è en 4x100 m lliures, i els equips femenins van quedar en 11è lloc en 4x100 m estils i en 12è en 4x200 m lliures.

Cal afegir que es van batre vuit rècords de Mataró i fins a vint-i-set millors marques personals.

En la classificació general per equips el Torrot-CNM va acabar en un destacable 11è lloc absolut.