Rem Capgrossos Mataró suma bons punts a la regata de Flix

Tres dels equips mataronins estan entre els quatre primers de la Lliga Catalana, la propera prova de la qual se celebrarà a Mataró el 16 de juliol

El passat diumenge es va celebrar a Flix la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut. Aquesta va ser la primera regata en riu de la temporada, que enguany compta amb una altra regata en aquest medi que planteja reptes diferents als vogadors respecte als que presenta el mar.

170704Rem_RegataFlix

Les quatre tripulacions capgrosses, veterà masculí, veterà femení, sènior femení i sènior masculí, arribaven a la cita ocupant les posicions tercera, primera, segona i tretzena, respectivament, i les tres primeres van perdre algun lloc, però es mantenen en la lluita pel podi.

L’equip veterà masculí va obrir la jornada amb la seva prova cronometrada finalitzant-la en cinquena posició i quedant a les portes de la final A. Malgrat això, l’equip va dominar amb solvència la final B guanyant-la amb un marge de deu segons. Amb aquest resultat l’equip va acabar la jornada en la quarta posició de la general.

La tripulació veterana fèmina, com a primera classificada, s’encarregava d’iniciar la seva prova cronometrada, fet que el perjudicà, ja que l’acabà en cinquena posició. Igual com havien fet els membres de la tripulació veterana masculina, l’equip va liderar la seva final des d’un inici acabant-la en primera posició i fent el tercer millor temps de totes les regates de la seva categoria. No obstant això, aquest cinquè lloc final situa l’equip en tercera posició de la general.

L’equip sènior femení va acabar en quarta posició la seva prova cronometrada. En la seva final, que va dominar l’equip de Santa Cristina des d’un inici, un emocionant frec a frec per la segona posició entre Mataró i Cambrils va donar emoció a la regata. Finalment les cambrilenques es van imposar a l’últim llarg, quedant així les mataronines en tercera posició. D’aquesta manera l’equip queda en la tercera posició de la general.

Finalment l’equip masculí en una molt bona cronometrada va aconseguir classificar-se per a la final C de la seva categoria. Una final molt ben remada, però la falta d’experiència de l’equip va fer que en la disputa per la tercera posició l’últim llarg acabés en quarta posició de la seva final. Amb aquest resultat l’equip absolut masculí aconsegueix estrenar-se en el rànquing de la classificació general de la lliga, on es troba en dotzena posició de la general.

La propera cita de la lliga és precisament la que se celebrarà a la ciutat de Mataró, dins del programa de les Santes Esportives, el pròxim 16 de juliol a partir de les 9 hores a la platja del Varador.