Josep M. Font reivindica Mataró com a capital dels esports de platja

En roda de premsa celebrada al Consorci del Port ha presentat els actes esportius que es faran al Front Marítim durant aquest estiu

Avui dimarts a les 12 hores el regidor d'Esports de la nostra ciutat Josep M. Font ha fet la presentació dels actes esportius que se celebraran al Front Marítim de Mataró durant l'estiu d'aquest 2017. I ho ha fet apostant pel lema "Mataró, capital d'esport de platja".

170620PresentacióActesFrontMarítim

Aquesta presentació s'ha fet en una roda de premsa celebrada al Consorci del Port Marítim. El gerent del Port de Mataró, Joan Bellavista, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte, i ha valorat molt positivament tot el que es pugui fer per donar vida a la zona marítima de la nostra ciutat, com la recent Festa del Port, que va fer que moltíssims mataronins poguessin tastar esports d'aigua el passat cap de setmana.

Tot seguit ha parlat el regidor Josep M. Font lloant una vegada més el potencial que té el front marítim de la nostra ciutat i que hem de saber utilitzar per al bé de la ciutat. Després de destacar alguns dels actes més rellevants que es faran durant aquest estiu, ha presentat un decàleg amb el qual reivindica la capitalitat dels esports de platja per a la nostra ciutat i que és aquest:

1. Mataró com a capital d'esports de platja
2. L'esport com a imatge de Mataró
3. L'esport com agent de promoció del front marítim
4. L'esport com a eina de divulgació de la riquesa del nostre fons marí
5. L'esport com pol d'atracció de visitants
6. L'esport com a motor econòmic
7. L'esport com a oportunitat laboral per als nostres joves
8. L'esport com a signe d'identitat de Mataró
9. L'esport com a generador d'hàbits saludables
10. L'esport com a orgull de la ciutat

El proper acte: les Sincrosantes el dia 25

El proper acte, dels molts que hi ha previstos per a aquest estiu, serà la celebració avançada de les Sincrosantes, sota l'organització de l'AE Sincro Mataró i que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 25 de juny a les instal·lacions del Centre Natació Mataró.