Bona actuació del Rem Capgrossos Mataró a Badalona

Les tres tripulacions que van actuar a la Llarga de Badalona es van emportar el triomf

El passat cap de setmana es va celebrar la Llarga a Badalona, una regata de 4 000 metres amb una ciavoga que tot i ser de caràcter lúdic, enceta la temporada de competició de rem en llagut català. I el Club de Rem Mataró va participar-hi amb les seves categories de Veterà masculí, Veterà femení i Senior masculí, aquests últims participant amb dues tripulacions, i competint amb altres clubs del litoral català com són Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, Premià de Mar, Bétulo, Rem Badalona i les Panteres Grogues, entre d’altres.

1706145Rem_Cursa

La constància i la força que els vogadors van fer durant tota la regata van donar els seus resultats, i el club de Mataró es va alçar com a guanyadors en totes tres categories. Una bona dosi de confiança que sense dubte ajudarà als vogadors de la ciutat a anar més motivats a la primera regata oficial de la Lliga Catalana de Llagut que se celebrarà el proper 18 de juny a la platja d’Arenys de Mar.

170615Rem_Noies

Tastets de rem en la "Festa del Port" el pròxim dissabte

El club informa que amb motiu de la Festa al Port, el proper dissabte 17 de juny de 10 a 15 hores es podran realitzar "tastets de rem" al port de Mataró per a que tothom qui vulgui pugui provar el rem en llagut català.