El Vichy Catalan Tour 2017 omple de vòlei la Platja del Varador

Naya-Mora en categoria masculina i Kliokmanaite-Puri en la femenina van ser els guanyadors

Torneig Vichy Catalan Open Tour Volei Platja

El passat cap de setmana la Platja del Varador es va omplir de vòlei platja amb la disputa de la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja del Vichy Catalan Volei Tour 2017. Les parelles formades per Javier Naya i Carles Mora, en categoria masculina, i per Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina, van ser els campions. Tots ells, excepte Kadri Puri, repeteixen per tercera vegada pujar al podi com han fet a totes les proves disputades fins ara, on Kliokmanaite sempre ho ha fet en la posició més alta.

El Vichy Catalan Volei Tour va ser un nou èxit de participació, amb més de 60 parelles, 32 en categoria masculina i 29 en categoria femenina, deixant un cop més parelles masculines al quadre Open FCVB. Com cada prova, dissabte es van jugar les prèvies, mentre diumenge, els classificats, van lluitar per arribar a la gran final.

La parella formada per Javier Naya i Carles Mora van guanyar a la final a Sergi Arranz i Cesc Llenas, en un partit vibrant per la igualtat en el marcador que va portar el primer set fins al 26-24, mentre el segon es va tancar a 21-19. Sobre la sorra de la pista central, on es va disputar la final del campionat, es va poder veure en acció a tres jugadors que han format part de la selecció espanyola: Cesc Llenas, Sergi Arranz i Carles Mora.

Pel que fa al quadre femení, Erika Kliolmanaite i Kadri Puri van guanyar a la final a Virginia Fernández i Rebeca Carmona en dos sets: 21 – 15 i 21 – 17.

170612VP_Campions

Àlvar Julian, president del Club Voleibol Mataró, i Óscar Novillo, gerent esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, van ser les personalitats encarregades del lliurament de trofeus i medalles als campions.

El Campionat de Catalunya de vòlei platja celebrat a Mataró també va incloure les proves de l’Open FCVB femení, masculí i mixt, així com el Campionat de Catalunya sots 19, Sots 17 i sots 21, i la prova del Campionat de Catalunya de cadet de clubs.