El Rem Capgrossos Mataró agafa experiència al Campionat d'Espanya

Cap de les dues tripulacions van poder entrar en les finals

El passat cap de setmana del 27 i 28  de maig es va celebrar al port de Tarragona el XIII Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani. Aquesta cita va aplegar més de 900 vogadors i vogadores provinents majoritàriament de clubs d’Andalusia, València i Catalunya. El club de Rem Capgrossos de Mataró hi va participar amb les seves dues tripulacions fèmines competitives: veterana  i sènior.

170605Rem_Equip

El funcionament d’aquest Campionat es basa en un seguit de regates classificatòries i repesques que tenen lloc el primer dia de competició, i el segon dia se celebren les semifinals i finals.

Les primeres a vogar varen ser les veteranes en una dura eliminatòria contra Santa Pola i Natació Badalona. Un error en la boia de viratge, però, va provocar la desqualificació de l’equip mataroní impedint la seva participació en la seva repesca.

170605Rem_Regata

D’altra banda el sènior femení tampoc es classificà en la seva classificatòria contra els clubs de Campello i Cambrils. A la seva repesca contra Polideportivo Valencia, Santa Cristina i Benidorm, tampoc va aconseguir classificar-se per a les semifinals de diumenge.

Malgrat la falta de resultats aconseguits, el club va poder gaudir d’un cap de setmana on el rem en banc fix va proporcionar un gran espectacle a tothom que s’apropava al port de Tarragona.