L'equip femení de Capgrossos campió de la lliga catalana de llagut 2016

El van aconseguir en la darrera regata celebrada a Lloret de Mar

Ahir diumenge dia 4 de setembre es va celebrar la setena i última regata de la Lliga de Llagut 2016 a Lloret de Mar i l'equip femení del Rem Capgrossos de Mataró  va aconseguir una fita històrica en aconseguir el títol de la Lliga de Llagut Català per primera vegada a la història.

160905Rem_Noiespodi

Títol històric de l'equip femení

El Rem Capgrossos va participar en la regata de Lloret de Mar amb les embarcacions de veterà femení, veterà masculí, sènior masculí i sènior femení, i va ser en aquesta categoria on es va assolir l'èxit més gran.
El sènior femení de les Capgrosses van acudir a la cita amb l’aspiració de reconquerir la primera plaça de la general, malgrat trobar-se a dos punts del Club Rem Santa Cristina, les primeres classificades. En primer lloc una cronometrada molt sòlida de les mataronines els va permetre classificar-se per a la final A en lluita per la primera posició. En una regata que van dominar des del principi, es van imposar a la resta d’embarcacions deixant a dotze segons a les segones, Club Nàutic Bétulo, i a divuit del Club Rem Santa Cristina. Amb aquest resultat aconseguien empatar a punts al capdavant de la classificació i s'ha endut la Lliga per tenir un major nombre de victòries durant les set regates que aquesta ha durat.

Les components de l'equip són Marina Aragonés, Gisela Silvestre, Raquel Martin, Mercè Marsal, Anna Rojas, Aida Al-Nehlawi, Verónica Reina, Neus Busquets, Cihara Vílchez,  Ariadna Palop, Carla Abascal i Elena López.
El timoner/entrenador és en Juan Manuel Cabrera i la preparadora física és la Mercè Gil.

160905Rem_Cursa2

160905Rem_Cursa

160905Rem_Aixecant

EL VÍDEO DE LA DARRERA REGATA

Les regates de les altres categories

Abans l’equip veterà femení es classificà per a la final A amb solvència. Durant la regata final protagonitzant un frec a frec amb la tripulació de Club Rem Badalona en la lluita per la segona posició. Malgrat això varen acabar la regata en tercera posició. Amb aquest resultat les nostres veteranes acaben la Lliga en cinquena posició.

L’equip veterà masculí arribava a la cita a només dos punts dels tercers classificats tot i que ho tenien molt difícil per assolir posicions de podi. Ja en la cronometrada es van classificar per a la final B, regata que van dominar des d’un inici acabant, finalment, guanyant-la. D’aquesta manera els veterans han acabat una molt bona Lliga en quarta posició.

El sènior masculí tenia per objectiu remuntar posicions en aquesta última regata. Malgrat mantenir-se a la final C, durant una molt bona prova de l’equip han aconseguit finalitzar-la en segona posició de la final i desena de la regata. Així, el sènior masculí tanca la Lliga en desena posició.

Ara s'acosta el Campionat de Catalunya

Acabada la Lliga, la següent i última cita oficial de la temporada és el Campionat de Catalunya de Llagut Català, que se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre a Deltebre. Per aquesta cita també són molts els reptes de les quatre embarcacions,  i en especial també del sènior femení que defensarà el títol de campiones de Catalunya aconseguit l’any passat a Badalona.