S'acaba el somni d'Amaranta Fernàndez i Ester Ribera

La parella maresmenca ha caigut a la Continental Cup i no podrà ser a Rio 2016

La parella maresmenca de vòlei platja formada per la mataronina Amaranta Fernàndez i la santpolenca Ester Ribera tenien avui dijous un partit a cara o creu per tal de poder continuar somiant en la classificació per als Jocs de Rio, però han caigut derrotades davant la parella txeca formada per Hermanova i Slukova, que són les subcampiones d'Europa, per 1-2 i d'aquesta forma serà la República Txeca la que continuarà lluitant per una plaça olímpica a semifinals i final, o fins i tot després podria tenir l'oportunitat al Preolímpic, on hi aniran les classificades en segon i tercer lloc.
Aquest era el partit anomenat Golden Match de desempat entre Espanya i la República Txeca després que al matí la parella maresmenca hagués guanyat el seu partit, però Lobato i Sòria haguessin perdut el seu.

160623VP_Parella

El partit ha començat bé per a les maresmenques que han dominat el primer set per 22-20, però al segon s'ha posat de manifest la qualitat de les seves rivals que s'han imposat clarament per 13-21, portant el partit al "tie-break". Aquest també l'han començat guanyant Amaranta i Ester, però han remuntat les txeques per acabar guanyant per 12-15.

160623VP_Final