Amaranta Fernàndez i Ester Ribera se la juguen contra les txeques

La parella maresmenca de volei platja té a les 19 hores (Teledeporte) un partit decisiu en el camí cap a Rio

La parella maresmenca de vòlei platja formada per la mataronina Amaranta Fernàndez i la santpolenca Ester Ribera, que fa poc van guanyar la medalla de bronze al torneig de Vilnius, continuen la seva lluita per classificar-se per als Jocs de Rio 2016 en la disputa de la Continental Cup que té lloc a Stavanger (Noruega) i on s'assigna una plaça directa per als jocs i també dues per al Preolímpic que es disputarà entre el 4 i el 10 de juliol. De moment hi ha una parella espanyola classificada per rànquing que és la formada per Liliana Fernàndez i Elsa Baquerizo, i hi ha lloc per a una altra.

160623VP_EsterAmaranta

Ahir la parella maresmenca va superar la parella belga Catry- Van Bree per 2-1 (21-13, 15-21, 15-7), i l'altra parella espanyola formada per Lobato i Sòria van derrotar l'altra parella belga, i així Espanya va passar als quarts de final que s'estan disputant avui dijous contra la República Txeca.

160623VP_Cartell

Al matí Lobato- Sòria han perdut contra Slukova- Hermanova per 0-2, mentre que Amaranta Fernàndez i Ester Ribera han guanyat, després d'un extraordinari partit a Kolokova- Kvapilova per 2-0 (21-13, 21-15).
I a les 19 hores tindrà lloc el partit decisiu, anomenat el Golden Match, que enfrontarà a Amaranta i Ester contra Slukova- Hermanova, que són les subcampiones d'Europa, i que decidirà quin equip jugarà les semifinals. Aquest partit es podrà veure per Teledeporte.

160623VP_Stavanger2