Club Billar Mataró a la final estatal

L'equip mataroní va superar la semifinal de la Lliga Estatal a 3 bandes disputada a Alacant

Aquest passat cap de setmana, el Club Billar Mataró s'ha classificat per a la final de la Divisió d'Honor de la Lliga Estatal a Tres Bandes a la localitat d'Alacant després de quedar segon en el grup D de semifinals disputat a Alacant.

A la primera ronda el rival era l'equip murcià de l'Alcantarilla i es va començar malament, ja que es va perdre per 5 a 3 amb un empat de J.Garriga davant Eddy Leppens, victòria d'Antonio Montes a Peter Ceulemans i derrotes de Raúl Cuenca i Esteve Mata. A l'altra partida el resultat va ser Alacant - Sant Adrià 8-0.

A la segona ronda el Mataró va guanyar el derbi català davant el SANT ADRIÀ per 6 a 2, únicament amb derrota de Garriga i victòries de Cuenca, Mata i Montes. A l'altra partida Alcantarilla va guanyar Alacant per 5-3, i assegurava la primera plaça del grup.

A la tercera ronda, el Mataró es jugava el passi a la final contra l'equip amfitrió de l'Alacant i havia de guanyar sí o sí. I així ho van fer, amb una gran victòria per 6 a 2, també amb victòries de Cuenca, Montes i Mata, que li donava la segona plaça i el passaport per a la final que es jugarà a Lleida. A l'altra partida l'Alcantarilla va derrotar el Sant Adrià per 8-0.

 

El grups de la final de Lleida

Ja estan assignats els dos grups de la fase final de Lleida dels pròxims 13,14 i 15 de maig i a l'equip del Club Billar Mataró li han correspost el Paiporta (1r grup B), Kalima Rivas (1r grup C) i València (2n grup A).
A l'altre jugaran Palma (1r grup A), Alcantarilla (1r grup D), Ateneo Mercantil (2n grup B) i Casino Cartagena (2n grup C).
De tota manera la cosa estarà complicada, ja que l'equip mataroní té la vuitena mitjana, o sigui la pitjor, de tots els equips participants.