Berta Ferreras guanya dos ors a l'estatal absolut de sincronitzada

La seva germana Estel i Lídia Vigara van pujar al podi en categoria júnior

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Valladolid el Campionat d'Espanya d'Hivern de natació sincronitzada en les categories Sènior i Júnior, i allà la mataronina Berta Ferreras va guanyar l'or en la categoria sènior en les dues modalitats en què es presentava, solo i duet, amb una diferència considerable amb les següents classificades.

En el solo la Berta, que competeix pel CN Kallípolis, el més històric d'aquesta modalitat, i actuant amb un tema melòdic de "Els miserables", va obtenir 84.7999 punts per fer-se amb el primer lloc amb gran avantatge, ja que la plata va ser per a la madrilenya del "Sincro Retiro" Carmen Juárez (80.5669) i el bronze per a la catalana del C.N. Granollers Helena Jaumà (80.0000).

160315NSin_Ferrerespodi

En la categoria de duet la Berta, juntament amb Alanís Esté, van aconseguir 80.5332 punts, la plata va ser per al CN Canoe de Madrid amb 76.6330 i el bronze per a l'equip, també madrileny, del Sincro Retiro amb 76.4330.

160315NSin_Ferreresduet

150617NS_Ferrerasaccio

Dues medalles més en categoria júnior

En la categoria junior la germana de Berta, l'Estel Ferreras va obtenir la plata en combo competint amb el C.N. Granollers, i la també mataronina Lídia Vigara (CN Granollers) va fer bronze en duet junt amb Ariadna Ariso.