Tres podis del TEM al Trofeu Generalitat

Leila Martínez va acabar primera i Coral Majuelo i Mario González va ser tercers

Leila Martinez TEM

Aquest diumenge passat es va celebrar el Trofeu Generalitat de Pistola Aire 10 metres on van tenir una gran actuació els membres del TEM (Tir Esportiu Mataró), especialment les noies.
 
Leila Martínez, que reapareixia després del seu període de maternitat, va tornar a la categoria amb força, guanyant aquesta competició amb una puntuació total de 364 punts, Leila que va empatar en puntuació amb la representant del Tir Barcelona Sara Bazán, va aconseguir la primera plaça gràcies a la impressionant sèrie final de 95 punts contra els 85 de la representant barcelonina.
 
El podi en categoria femenina el va completar una altra representant del TEM, Coral Majuelo amb una puntuació de 360 punts i que va optar al triomf fins a l'última sèrie. En les darreres competicions Majuelo s’està convertint en una habitual dels podis de la categoria i sent revelació d’aquesta modalitat de tir.
 
Esmentar també que Mario González,  encara en edat cadet, amb 535 punts va aconseguir una meritòria tercera plaça lluitant amb els principals tiradors i mundialistes de la categoria júnior.