Amaranta Fernàndez i Ester Ribera bronze estatal en vòlei platja

Després d'un bon estiu van aconseguir el tercer lloc del Campionat d'Espanya a Fuengirola

  • Divendres, 04 Setembre 2015 21:08

La parella de vòlei platja formada per les maresmenques Amaranta Fernàndez (mataronina) i Ester Ribera (santpolenca), que està considerada com una de les millors de l’estat, ha tingut un molt bon estiu tancant-lo amb el bronze estatal i afermant les seves possibilitats de poder lluitar per ser als Jocs Olímpics de Rio l’any vinent. Si hi volen ser presents, de tota manera, hauran de superar el garbell que suposarà el Preolímpic que es disputarà el mes de juny vinent.

150904VP_AmarantaRibera

Dues bones actuacions al Circuit Europeu

A primers d’agost van participar al Màster del Circuit Europeu de Biel-Bienne a Suïssa acabant en novè lloc. Van entrar al Main Draw, superant la prèvia i a la ronda final van acabar en el tercer lloc del seu grup, quedant fora dels quarts de final on les van derrotar les alemanyes Mersmann/Schneider al “tie-break” per 1-2 (21-18, 19-21, 9-15).
Posteriorment van anar a Romania, quedant en setè lloc del Torneig de Timisoara, prova satèlit del calendari del Circuit Europeu, quedant a un pas de semifinals, ja que després d’haver caigut davant la mateixa parella alemanya citada abans a la segona ronda, van anar a la repesca, superant una parella romanesa, però caient en el partit que classificava per a semifinals davant les russes Abalaikina/Dabizha també en el “tie-break”.
Quasi sense descans van travessar l’Atlàntic per anar al Torneig del Grand Slam a Long Beach, però allà no van poder entrar al Main Draw en caure davant les estatunidenques Dicello/Vanzwieten també en el “tie-break”.

150904VP_AmarantaRibera(2)

Tercer lloc en el Campionat d'Espanya

I finalment el dia 27 d’agost va arribar a Fuengirola el Campionat d’Espanya de vòlei platja que es va disputar fins al 30 d’agost. Allà van donar mostra una vegada més de la seva qualitat i es van ficar en les semifinals derrotant la parella basca formada per Bouza/Zunzunegui per 2-0 (21-14, 22-20). A semifinals, de forma una mica sorprenent, ja que per rànquing eren millors les maresmenques, van caure davant la parella andalusa-llevantina formada per Lozano i Florian que les van guanyar 0-2 (19-21, 16-21).
I així al final es van haver de conformar amb la medalla de bronze, ja que les seves rivals al partit pel bronze no van poder jugar per lesió, millorant el quart lloc de la temporada passada.

150904VP_Podiestatal

Podeu llegir un article sobre les seves aspiracions d'anar als Jocs de Rio, publicat a la revista digital La Fosbury, en aquest enllaç:

http://revista.fosbury.cat/temporada-regular/5604-ester-ribera-i-amaranta-fernandez-sorra-del-maresme.html