Tres medalles de plata en sincronitzada als Jocs Europeus de Baku

Les han obtingut Berta Ferreras en solo, i ella mateixa i Emilia Luboslavova en equips i combo

Havíem informat de la participació de tres esportistes del CN Mataró en els Jocs Europeus que s'estan celebrant a Baku (Azerbaidjan), però les primeres alegries en forma de medalla han arribat a càrrec de dues nedadores de sincronitzada de la nostra ciutat.

150617NS_Ferreraspodi

El passat dilluns a la competició d'equips el combinat espanyol amb les mataronines Berta Ferreras i Emilia Luboslavova (que són del Kallípolis), formant part de l'equip amb Julia Echeberria, Helena Jaumà, Carmen Juàrez, Raquel Navarro, Itziar Sànchez i Irene Toledano, es van fer amb el segon lloc i la medalla de plata superades només per Rússia. A més, com a reserva, hi era una altra mataronina Lída Vigara (CN Granollers) que també va pujar al podi.

150617NS_Ferrerasaccio

Però el dimarts la collita es va ampliar, destacant per damunt de tot el segon lloc en solo de Berta Ferreras amb 162.9758, que es va penjar una altra medalla de plata, superada només per la russa Anisiya Neborako que es va imposar clarament ab 170.9924. La medalla de bronze va ser per a l'austríaca Anna Maria Alexandri amb 162.4333.

I el mateix dia l'equip espanyol en combo, amb la mateixa formació del dia anterior substituint només Sara Saldana per Irene Toledano, va aconseguir una altra medalla de plata, que per tant es van penjar les nedadores mataronines. La medalla d'or també va ser per a Rússia.
Està clar que tenim a unes nedadores de sincronitzada amb un gran futur al davant com ho han demostrat en aquesta competició prèvia als Jocs Olímpics.

150617NS_Combo

Alba Bonamusa jugarà les semifinals de waterpolo

Per la seva part la jugadora de waterpolo Alba Bonamusa, formant part de la selcció espanyola, jugarà el dijous la semifinal davant Grècia, després d'haver derrotat Hongria per 8-5 a quarts de final, en un partit en que l'Alba no va anotar cap gol. Sí que ho havia fet en el darrer partit de la fase prèvia en què Espanya va superar per 20-5 a França i l'Alba va anotar dos gols.

150615Wa-AlbaBonamusa

Gàlia Dvorak

La palista Gàlia Dvorak també ha tastat novament el triomf, ja que a la segona ronda s'ha desfet de la txeca Vacenovska per 4-3 en un partit disputadíssim que ha durat 42 minuts i ha tingut uns parcials de 6-11, 11-5, 3-11, 11-9, 7-11, 11-8, 11-9. Com es pot veure la mataronina ha remuntat un 2-3 advers.
A la tercera ronda s'enfrontarà el dijous amb l'alemanya Petrissa Solja.

Gàlia selecció espanyola