Nou medalles del CN Mataró a l’estatal de natació adaptada

Gran actuació dels nedadors mataronins al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada disputat a Mataró

Equip Natació Adaptada CNM

El passat cap de setmana les instal·lacions del CN Mataró va acollir el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada on es van veure un resultats espectaculars, 11 rècords estatals i molt bons registres dels 190 nedadors que hi van participar. Hem de destacar que l’organització del campionat del CN Mataró va ser fantàstica com l’actuació del seu equip entrenat per Maria Folgado i Roger Cruañas que va aconseguir nou medalles.

Júlia Castelló va ser la nedadora del CNM més destacada penjant-se tres ors, en els 400 lliures i 50 braça amb rècords estatals inclosos i en els 100 esquena. Jordi Gordillo es va penjar l’or en els 50 lliures com la seva companya d’equip Andrea Sánchez que es va penjar l’or en la mateixa prova en categoria femenina. La darrera medalla individual va ser el bronze de Rohini Duarte en els 100 esquena. Van participar també a la prova Jaci Cárcamo, Marta Colom, Roselena Rubino i Laura Castillo.

Gran actuació també dels relleus mataronins, el 4X100 lliures femení es va penjar l’or, el 4x100 estils la medalla de plata i  el 4x50 mixtos va ser bronze.