Pluja de medalles mataronines al Campionat de Catalunya de Taekwondo

El CD Tonbal, CD Oleguer i l'Escola d'Arts Marcials Hwarang Mataró van ser els gimnasos mataronins que es van penjar metalls

El passat diumenge 23 de novembre es va celebrar el Campionat de Catalunya Infantil en la modalitat de combat de Taekwondo a Barcelona amb més de 1000 participants.

Catorze medalles del CD Tonbal al Campionat de Catalunya Infantil

Allà hi va participar el gimnàs mataroní del CD Tonbal del mestre Toni Moreno amb 20 alumnes, aconseguint un total de 14 medalles. El CD Tonbal va aconseguir 4 ors: Carla Bernaola, Ramon Corbacho, Imanol Martin i Toni Cruz; 4 plates: Laura Para, Alvaro Serrano, Niko Romero i Moisès Martínez; 6 bronzes: Abril Martin, Lucia Larrosa, Julen Borrego, Alex Mencia, Yeray Garcia i Pol Torres.

També van participar en el campionat: Maria Jaen, Carlota Hidalgo, Manel Fernàndez, Marta Montoro, Victor Rillo i Eric Castro.  

CD Tonbal Campionat Catalunya Infantil

Hwarang Mataró guanya quatre medalles al Campionat de Catalunya

Sis mataronins de l’escola d’arts marcials Hwarang Mataró van competir i van aconseguir quatre medalles. Àlex Vàzquez i Max Soriano es van penjar la medalla d’argent i Isaac Megias i Saul Avellaneda la medalla de bronze. Nil Casabella i Anouk Salles es van quedar a les portes de semifinals fent una bona  competició.   

Hwarang Campionat Catalunya Infantil

El CD Oleguer guanya sis medalles al Campionat de Catalunya

El gimnàs del CD Oleguer es va emportar sis medalles al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo. Unes medalles que engreixen encarra més la llista de les més de 300 que ha aconseguit el gimnàs mataroní en aquesta prova al llarg de la seva història. Van aconseguir l’or Ivan López i Eduard López, la plata Marc Vila, i el bronze Emilia Ingrid, Ferran Quintana i Daniel Sànchez.   

CD Oleguer Campionat Catalunya Infantil