El masculí del CV Mataró es retroba amb la victòria

Les noies també van guanyar, però continuen en llocs de descens

Volei NoisEl sènior masculí del Club Volei Mataró es va retrobar amb la victòria el passat cap de setmana després de derrotar a casa l’Aula per 3 a 1. Els mataronins van guanyar el primer set 25-17, però en el segon parcial els visitants van reaccionar i van empatar el matx després de guanyar el set 19-25. Tot i això, els mataronins no es van venir avall i es van emportar el tercer punt per un ajustat 25 a 21.

En el quart i definitiu set la superioritat mataronina va ser major i els locals es van imposar 25 a 17. Victòria important del conjunt mataroní que puja fins a la novena posició.

El femení dóna la sorpresa
El femení també va guanyar aquesta darrera jornada, ho va fer per un ajustat 3 a 2 davant el Barberà, quart classificat de la categoria. La victòria ha de servir per donar moral a l’equip per l’any vinent i continuar lluitant per la salvació.