Derrota a casa dels dos equips del CV Mataró

Els noies van perdre 3 a 1 a casa davant el Sant Boi i les noies davant el Tiana pel mateix resultat

  • Redacció
  • Dijous, 05 Desembre 2013 12:06

Volei Nois

Nova derrota del masculí del Club Volei Mataró que va perdre al Pavelló Euskadi 1 a 3 davant el CV Sant Boi, tercer classificat. En el primer set els visitants van ser molt superiors i van guanyar 16-25. El Mataró va reaccionar i va guanyar el segon set 25 a 23, però en els dos següents els Sant Boi va mostrar tot el seu potencial i va guanyar 18 a 25 i 20 a 25 davant un Mataró que va lluitar fins al final.

CV Mataró: Miguel Rangel, Cristian Patron, Oscar Sicilia, Àlex Serven, Borja Marine, Eric Neila, Dani Nevado, Gerard Dalmau i David Espejo.

Derrota del femení

El femení també va perdre 1 a 3 a casa en el derbi comarcal davant el Tiana. El Tiana va guanyar el primer set 15-25, les mataronines van empatar guanyant el segon set 25-23, però en el tercer període, després molta igualtat, les visitants van estar més encertades en els punts finals i es van emportar el parcial 21-25. El quart set no va tenir color i el Tiana va guanyar 14-25.  

CV Mataró: Laura Planas, Míriam Esqué, Emmi Kanervo, Sandra Leo, Anna Marmol, Susanna Jordan, Glòria Merino, Ivette Callorda, Verònica Pérez, Clàudia Mesa, Laia Rubio i Desirée Pérez.