Victòria del CV Mataró femení i derrota del masculí

Les noies del CV Mataró aconsegueixen la segona victòria de la temporada davant del Barberà i els nois perden a la pista del tercer classificat

Molt bon partit de les noies que davant d’un rival directe no van desaprofitar l’oportunitat d’assolir la segona victòria de la temporada. Els bons serveis de les locals i la bona actitud defensiva van permetre a les mataronines anar sempre per davant en el marcador. La gran diferència d’alçada favorable a les visitants no va ser cap impediment per les atacants del Mataró que una vegada i una altra superaven al bloqueig rival amb relativa comoditat.Amb aquesta victòria, l’equip recupera una mica de moral, en una temporada molt difícil on les lesions i els resultats no estan acompanyant gens. A manca d’una jornada per acabar la 1a volta el Mataró és penúltim i en zona de descens. El proper partit de les noies, serà dijous a la pista de l’Arenys, a priori el matx ha de ser molt favorable a les locals que estan situades a la zona alta de la classificació.CV Mataró 3 - CV Barberà 0CV Mataró: Miriam Esqué, Mavi Pérez, Maria Martin, Emmi Kanervo, Laura Ruiz, Irene Alastrué, Laura Planas, Montse Hernández, Ivette Callorda.Derrota dels nois

Difícil partit tenia el l'equip masculí a Salou davant el tercer classificat i que a més va haver d'afrontar amb moltes baixes per lesió. El Salou, tercer classificat de la categoria, té un gran potencial en atac i els nois del Mataró, tot i fer un bon partit i treballar molt en defensa, no van poder evitar la derrota.Tot i això, en el quart set, els mataronins van estar a punt de forçar el set de desempat i en línies generals l’equip va donar la cara contra un difícil rival i va demostrar una vegada més que pot competir contra qualsevol equip del campionat. El proper partit dels nois, serà dissabte a les 19:30 a l’Euskadi contra el Vilanova, amb aquest partit es tancarà la 1a volta de la lliga.CV Salou 3 - CV Mataró 1CV Mataró: Ricard Lopez, Oscar Sicilia, Jordi Vallès, Miquel Calderer, Cristian Patron, Borja Marine, Miguel Rangel