Derrotes dels dos equips del CV Mataró

Les noies van perdre clarament davant l’Arenys i els nois perden 1 a 3 contra el Vilanova

L’Arenys va ser massa rival per un equip femení, que una vegada més, no va poder presentar totes les jugadores per diversos motius. Les locals sempre van anar per davant en el marcador i des del començament del primer set, el Mataró no va ser capaç de parar els bons atacs de les jugadores de l’Arenys.Només en el tercer set es va produir una reacció des les mataronines que es van avançar en el marcador, a partir del punt 20 però les locals van reaccionar i van guanyar el set més disputat del partit.Amb aquesta derrota, l’equip finalitza la primera volta a dues victòries de la salvació que, sense dubte, sembla molt complicada a hores d’araCV Arenys 3 - CV Mataró 0Derrota dels nois a casaTot i jugar contra un rival difícil, els mataronins van plantar cara en tot moment i la sort els va mancar per poder forçar el tie-break. Les baixes per lesió que està arrossegant l’equip, està obligant a jugar molts partits amb pocs jugadors i aquest fet està pesant molt en els resultats. Tot i aquesta nova derrota, els nois han acabat la primera fase, fora de les posicions de descens i encaren amb molt d’optimisme la segona volta del campionat.CV Mataró 1 - CV Vilanova 3