Exitosa vuitena edició del Ciclocros Ciutat de Mataró

En categoria elit van guanyar David Lozano i Mercè Pacios

El  diumenge passat  es va celebrar amb gran èxit la vuitena edició del Ciclocross Ciutat de Mataró en una gran matinal. La prova consolidada ja dins del calendari català, va presentar un recorregut molt mes tècnic que l'edició anterior, amb una excel·lent acollida per part dels participants que van definir el nou traçat com "molt tècnic i divertit".

 En categoria Elit destacar la gran victòria de David Lozano Riba (Bicicletes Esteve), que actualment lluita per aconseguir la Copa d'Espanya, seguit de Ramón Sagués Portabell (Fornells). En categoria Elit Femení, primera posició de la Mercé Pacios (Fornells) que va repetir victòria seguida de la corredora de l'Esport Ciclista Mataró, Jo Smith i en tercera posició va arribar Maria Mayalen (Montgri).

Jo Snith la corredora d'EC Mataró que va quedar segona

 La participació va ser un 20% superior a l'edició anterior i es van disputar 3 proves.  Ahir a Mataró va haver molta participació de corredors que debutaven a la Copa Catalana de Ciclocross. En quant a les diverses procedències dels corredors estrangers destacar la participació de l'equip francès Le Boulou.L'organització continua treballant per consolidar el projecte de portar al circuit de  Mataró una prova de nivell internacional.

 El President d'Esport Ciclista Mataró, l'entitat organitzadora, declarà que "l'objectiu d'aquesta edició era aconseguir un circuit tècnic de qualitat. Si volem afrontar proves internacionals es molt important comptar amb un bon circuit".