Les noies del CV aconsegueixen la primera victòria a Manresa

Els nois van guanyar 3 a 0 al Prat-Barça

El Mataró va saber aprofitar la visita a la pista del Manresa, l’equip més fluix de la categoria, per aconseguir la primera victòria de l’equip aquesta temporada. A més, les mataronines no van cedir cap set i afronten amb optimisme els propers partits.Les moltes lesions han perjudicat greument a un equip que la temporada passada va guanyar la majoria d’enfrontaments i que aquesta temporada porta un balanç d’una victòria i vuit derrotes en els dos primers mesos de competició.

Recuperen efectius

A més de l’esperada victòria, a Manresa es va produir una altra bona noticia, el retorn als camps de joc de Montse Hernández que, tretze mesos després de la greu lesió al genoll, va jugar diumenge uns quants punts i va confirmar que es troba en la recta final de la seva recuperació.També, aquesta setmana ha retornat a l’equip Mavi Pérez, la veterana jugadora mataronina que després de dues temporades sense jugar, ha tornat per donar una empenta al grup després de tantes lesions. Pérez es suma a Míriam Esqué que també es va incorporar a l’equip fa unes setmanes amb el mateix objectiu.Aquestes incorporacions i el reton de la Montse, fa pensar que l’equip podria lluitar per sortir de la zona baixa de la classificació. En aquest sentit, és molt important el partit del proper dissabte, a les 18:00 a l’Euskadi, contra el CV Sant Esteve, un altre dels equips que lluiten per sortir de les darreres posicions.

Volei Manresa - CV Mataró 0-3 CV Mataró: Diana Martinez, Maria Martin, Emmi Kanervo, Mavi Pérez, Laura Ruiz, Irene Alastrué, Laura Planas, Montse Hernández, Ivette Callorda.

Triomf contundent dels nois

Resultat molt contundent i molt bon partit de l’equip masculí de 1a divisió que va demostrar ser molt superior a un Prat-Barça que en cap moment va tenir opcions de guanyar el partit. Els col·locadors del Mataró, van dirigir molt bé al seu equip i els centrals sumaven punts una vegada i una altra amb relativa comoditat.Important victòria dels nois d’Alberto Espinosa, que una setmana més han demostrat que l’ascens aconseguit la temporada passada va ser més que merescut i que l’equip té la intenció de quedar-se a primera.

CV Mataró 3 Prat – Barça 0CV Mataró: Ricard Lopez, Oscar Sicilia, Jordi Vallès, Miquel Calderer, Cristian Patron, Borja Marine, Ignacio Martí, Frederic Pousse, Miguel Rangel i Miquel Siles