Segona victòria del masculí del CV Mataró

El sènior femení va tornar a perdre i encara no coneix la victòria

El sènior masculí del CV Mataró guanya a casa 3 a 2 al Roquetes, i el femení torna a perdre 3 a 0 a la pista del Sant Just.CV Mataró - CV Roquetes 3-2Segona victòria de l’equip d’Alberto Espinosa. Els mataronins van ser superiors al Roquetes i només en el tercer set els visitants van poder avançar-se en el marcador i acabar guanyant el set.

Els centrals mataronins van ser molt superiors als tarragonins i el bloqueig local va ser una barrera insuperable pels atacants del Roquetes. El bon servei una altra de les claus per sumar una victòria que allunya l’equip de les darreres posicions de la classificació. El proper partit del CV Mataró serà el dissabte a la pista del Prat.CV Sant Just - CV Mataró 3-0Nova derrota de les noies del Mataró que no van poder fer res per evitar la clara victòria del Sant Just. Només en el primer set les visitants van plantar cara a un equip molt superior que a partir del segon set no va tenir rival. El proper partit és dissabte a casa davant el Bordils.