Jo Smith debuta amb èxit en el Ciclocross

Va quedar segona al Ciclocross de Les Franqueses del Vallès

El passat diumenge, Jo Smith, la corredora anglesa i tècnica de l'Esport Ciclista Mataró, va aconseguir una brillant 2a posició al seu debut al ciclocross, que es va disputar a les Franqueses del Vallès, només superada per la campiona Mercè Pacios. El pòdium va ser completat per Mayalen Noriega en tercera posició.

 

Degut a les condicions climatològiques (pluja durant tota la nit), el circuit que forma part de la copa catalana, va oferir espectacle, pel fang acumulat al recorregut, que el feia extremadament dur.La Jo Smith en acabar es va mostrar molt contenta del resultat de la carrera, en la qual va declarar que havia gaudit moltíssim.

 La següent prova del calendari de la Copa Catalana,  VIII CICLOCROSS CIUTAT DE MATARÓ, se celebrarà a la nostra ciutat i des del club s'anima a tots els mataronins que s'apropin el 27 de novembre al circuit de Ciclocross situat al costat de l'hospital de Mataró, tot recordant l'èxit de l'anterior edició, on l'organització de la  prova es va convertir en un referent dins el circuit català de Ciclocross.