Nova derrota del femení del CV Mataró

El sènior masculí va perdre 3 a 1 a la pista de l’Arenys

Mala temporada la del sènior femení del CV Mataró que encara no coneix la victòria, i que aquesta setmana va perdre per la mínima a casa davant l'Ametlla. Les mataronines hauran de reaccionar ràpid si volen mantenir-se un any més a la categoria.

CV Mataró 2 - CV Ametlla 3Bon partit de l’equip femení davant d’un dels millors equips del campionat. Les moltes baixes per lesió van provocar el debut de Míriam Esqué que dissabte va jugar el seu primer partit amb una bona actuació.El primer set va ser dominat clarament pel Mataró, que va veure com l’Ametlla reaccionava i es va anotar el segon i el tercer set. La reacció local va permetre igualar el partit a dos i arribar a un cinquè set que va ser molt igualat i que es va decidir per la mínima per 14 a 16 favorable a les visitants. Van jugar: Diana Martínez, Maria Martin, Bàrbara Morera, Laura Ruiz, Laura Planas, Míriam Esqué, Ivette Callorda, Berta Burgos, Júlia Vivar.La temporada no està essent gens bona per un equip que continua sense guanyar cap partit, a la zona baixa de la taula i amb moltes jugadores lesionades de llarga durada. El proper partit serà dissabte a la pista del Sant Just a les 16:00 hores.CV Arenys  3 - CV Mataró 1L’Arenys es va emportar el derbi maresmenc de la primera divisió masculina. El Mataró amb baixes molt importants, va plantar cara però no va poder donar la sorpresa.Tots els sets van ser molt igualats i només el major encert dels locals va decidir el final del partit en un emocionant quart set que es va allargar fins al 30-28 final.Van jugar: Ricard Lopez, Oscar Sicilia, Jordi Vallès, Miquel Calderer, Cristian Patron, Borja Marine, Ignacio Martí, Frederic Pousse, Miguel Rangel i Miquel Siles.

La propera jornada el Mataró rep al Roquetes, dissabte a les 18:00 a l’Euskadi, un dels rivals de la zona baixa de la taula.