Derrotes per la mínima dels dos equips del CV Mataró

Les noies perden el derbi amb el Tiana després d’anar guanyant 2 a 0

Mal cap de setmana per als sèniors A del CV Mataró que van perdre els seus respectius partits. El femení va perdre a casa el derbi maresmenc davant el Tiana, i això que el matx semblava sentenciat quan les mataronines guanyaven 2 a 0. Els nois en canvi van perdre també per la mínima a la complicada pista de l’Olot.CV Mataró CV Tiana 2-3Clar domini del Mataró en els dos primers sets en què les locals van ser molt superiors a un Tiana que en cap moment es va trobar còmode. La clau del partit va ser en el tercer set, el més igualat dels jugats fins al moment en què una polèmica decisió arbitral amb el marcador 23 a 24 va donar el set a les visitants.La pèrdua del tercer set va afectar molt les mataronines que van veure com el Tiana igualava el partit a dos sets amb molta facilitat. En el cinquè set, les visitants van saber aprofitar millor el desconcert provocat per l’àrbitre del partit que va acabar amb la paciència de les jugadores i públic local que no es podien creure el que estava passant.Aquesta derrota és un mal resultat contra un dels teòrics rivals directes del Mataró en la zona baixa de la classificació.CV Olot  CV Mataró 3-2Segona derrota consecutiva per 3 sets a 2 dels nois que tot i jugar bé els partits no aconsegueixen guanyar-los. Tot i avançar-se en el marcador guanyant el primer i el tercer set, els nois d’Alberto Espinosa no van poder tancar el partit i l’Olot va igualar el marcador a dos sets i va forçar el cinquè i definitiu. En el darrer set els locals van estar més encertats ens els punts decisius.El tècnic del Mataró lamentava que el bon joc no s’està transformant en partits guanyats però destaca que l’equip està treballant bé i que les victòries arribaran en les properes jornadesL’infantil femení supera el Barça per 3 sets a 2De la resta de partits en destaca la victòria de l’equip infantil femení, entrenat per Diana Martínez, que va guanyar per 3 sets a 2 al Barça en un partit molt igualat.