Els equips del CV Mataró comencen la lliga amb derrota

Els nois freguen la remuntada a casa, però perden per 2 a 3 contra l’Igualada i les noies cauen clarament 3 a 0 a Sant Cugat

El debut a la màxima categoria catalana dels nois entrenats per Alberto Espinosa va tenir un gust agredolç, tot i la derrota final per 2 sets a 3, els mataronins van demostrar que l’equip té potencial suficient per mantenir-se a la categoria després del magnífic ascens aconseguit la temporada passada.Al Mataró se li va escapar el primer set quan semblava que el tenia guanyat, i en el segon l’Igualada no va donar opcions. A partir del tercer set els locals van reaccionar i van aconseguir empatar el partit. En el cinquè i definitiu set, la sort va estar favorable als visitants que van guanyar per la mínima un parcial que hauria pogut ser per a qualsevol dels dos equips.Amb aquest resultat els nois sumen el seu primer punt a la primera divisió i encaren amb optimisme la visita a Olot prevista pel proper dissabte.CV Mataró - CV Igualada 2-3Parcials: 25-27, 21-25, 25-21, 25-22 i 14-16Derrota clara del femeníEl sènior femení ho tenia molt més complicat, ja que jugava a la pista d’un dels equips més forts de la categoria, el Sant Cugat. L’equip vallesà va ser superior i les visitants només van aguantar fins a la meitat de cadascun dels sets.Les baixes i la manca de contundència de l’equip a la xarxa van ser les claus d’una derrota força previsible. L’equip és conscient que l’objectiu de la permanència aquesta temporada serà més difícil que mai. El proper partit del Mataró, serà dissabte a l’Euskadi contra el Tiana un dels teòrics rivals directes per la lluita per la permanència.CV Sant Cugat - CV Mataró 3-0Parcials: 25-15, 25-17 i 25-19Victòries de la resta d’equipsSi la primera jornada no ha estat molt positiva pels primers equips sí que ho ha estat per a tota la resta d’equips, amb victòries dels sèniors B, dels juvenils i els equips cadet i infantil.Nou sistema de puntuació.En aquesta primera jornada la Federació Catalana ha estrenat el nou sistema de puntuació amb el que els equips sumen 3 punts per guanyar 3 a 0 o 3 a 1, 2 punts si guanyen per 3 sets a 2 i un punt per perdre el partit però arribant al cinquè set. D’aquesta manera els nois han sumat un punt en guanyar 2 sets i les noies cap en perdre de manera clara a Sant Cugat.