L'Iluro HC aixeca el cap i suma un empat important

ILURO HC - VALLÈS ESPORTIU 2-2

Aquest cap de setmana l’Iluro ha aconseguit el primer punt de la segona volta, un punt que motiva als jugadors, però que marxen amb la sensació de que haguessin pogut ser dos.L’equip va sortir des del minut 1 a per el partit i aviat va recollir els fruits. Prop del minut 10, Jaume Aceña convertia un penàl corner que avançava al Mataró. Tota la primera part va seguir amb aquest resultat fins que al minut 35 i amb el temps ja acabat, el Vallès va fer l’empat en una altra jugada a pilota parada.A la segona part, els jugadors de l’Iluro van sortir a menjar-se el rival, pressionant a tot el camp. Però vora el minut 20, els de Terrassa feien l'1 a 2, un resultat injust per el que s’estava veient en el camp. Després de molts minuts de nervis i de pressió, Jaume Aceña, novament marcava un espectacular gol a quatre minuts del final, que feia embogir a l’equip i als espectadors de l’Iluro.Un cop acabat el matx, el tècnic mataroní Serrahima va comentar: “Estic molt content pel punt tot i que ens mereixiem la victòria, tot i això, l’equip ha de continuar treballant per seguir somiant amb la permanència”.