El GrupClima AEB Mataró torna a guanyar

Després de 2 mesos molt complicats, l’equip torna a guanyar

El Mataró ha recuperat la 10a posició de la classificació de primera divisió, després de guanyar l’equip que ocupava aquesta posició. El primer set, jugat a la perfecció per les mataronines, va ser una mostra de joc ofensiu del Mataró, que amb molta facilitat, va atacar per totes les posicions sense que la defensa ni el bloc del Castelló pogués fer res per evitar la superioritat local.

El segon set, però, va ser tot el contrari, l'equip mataroní va cometre moltes errades de recepció, les passades no eren bones i els atacs no eren gens contundents, d’aquesta manera l'Esplais, es va recuperar de la pèrdua del primer set i amb molta facilitat es va endur el segon parcial.En el tercer set els dos equips es van igualar molt, els problemes de banqueta que arrossega el Boet, encara queden 4 jugadores lesionades (Raquel Bartolomé, Susanna Jordan, Ivette Callorda i Laia Riqué), no van permetre fer els canvis adients i el bon joc del primer set no es va recuperar en cap altre instant del partit. Tot i això, les locals van aconseguir guanyar el tercer set gràcies, principalment, als serveis de Laura Ruiz i Laura Mateos que van estar molt encertades.

El quart set, va ser dominat en tot moment per l’Esplais que sempre va anar 4 o 5 punts per davant al marcador, que va poder mantenir fins al final per igualar el partit a 2 sets. Les coses es van complicar molt per a les locals, ja que en els primers punts del cinquè i definitiu set el Castelló es va avançar per un quasi definitiu 2 a 8. A partir d’aquest moment, els ànims del nombrós públic present al Millán i la millora del joc local van permetre una remuntada èpica fins a un ajustat 15 a 13, que posava el 3 a 2 definitiu al marcador.

En el cinquè set el Mataró va remuntar un marcador de 2 a 8 amb un increïble parcial de 13 a 5 que va deixar el marcador final en 15 punts a 13.

GrupClima AEB Mataró - Esplais de Castelló d'Empúries 3-2

GrupClima AEB Mataró: Laura Mateos, Cristina Garcia, Paqui Sánchez, Mavi Pérez, Mònica Cruz, Laura Ruiz, Roser Carrillo, Montse Hernández, Paz Medina. Parcials: 25-15, 16-25, 25-20, 20-25 i 15 13.

Resultats: Monjos- Valldoreix 1-3;GRUPCLIMA AEB MATARÓ- Esplais 3-2; Bordils- Sant Esteve 2-3; Aula- Prat 3-1; Olot- Vall Hebron B 3-2; Salou- Santa Coloma 1-3. Classificació: Aula 28; Santa Coloma 27; Sant Esteve, Monjos i Salou 25; Valldoreix i Vall Hebron B 23; Olot 22; Bordils 21; GRUPCLIMA AEB MATARÓ i Esplais 18; Prat 15.