La reacció és un fet

Segona i còmoda victòria consecutiva del GrupClima AEB Mataró

La reacció del GrupClima, que va recuperant lesionades, sembla, ara si, confirmada després de la còmoda victòria d’aquest cap de setmana, El Vall d’Hebron un rival sempre complicat i amb un potencial de joc molt similar al Mataró, no va poder fer res davant la superioritat de les locals que en tot moment van anar per davant en el marcador.

Al primer set, les mataronines es van avançar gràcies a un servei molt potent que va causar molts problemes a la construcció d’atac de les visitants. A més, l’encert de les atacants locals feia que cada vegada que el Vall d’Hebron s’acostava al marcador, el Boet  tallés la reacció amb facilitat. 25 -22.

En el segon set, altra vegada bon servei del Mataró que continuava molt encertat en atac i amb molta concentració en defensa. Només a finals del set el Vall d’Hebron es va acostar en el marcador degut als errors de les locals que, ràpidament, es van rectificar per acabar amb el 25 -21 final.

El tercer set no va tenir cap història, un parcial de 12 a 2  favorable al Boet va permetre jugar amb molta comoditat per acabar guanyant el set per un clar 25 a 13.

Amb aquesta victòria i sobretot amb la millora del joc i la recuperació de les lesionades, l’equip comença a mirar cap amunt, després d’un començament de temporada molt i molt complicat amb 5 derrotes consecutives.

GrupClima AEB Mataró- Vall Hebron B 3-0

GrupClima AEB Mataró:

Laura Mateos, Paqui Fernandez, Monica Cruz, Laura Ruiz, Cristina Garcia, Mavi Pérez, Montse Hernandez, Susanna Jordan, Paz Medina i la lliure Ivette Callorda.

Parcials:

25-22, 25-21 i 25-13

Resultats:

Olot- Valldoreix 3-2; Bordils- Sta. Coloma 1-3; Monjos- Prat 3-0; Esplais- Sant Esteve 1-3; GrupClima Mataró- Vall Hebron B 3-0.

Classificació:

Sta. Coloma 14, Sant Esteve 13; Monjos 12, Aula 11, Valldoreix, Salou, Bordils, Olot 10; GrupClima Mataró i Vall Hebron B 9, Esplais 8, Prat 7. Aula i Salou tenen un partit menys.