El GrupClima Boet Mataró comença la pretemporada

L'equip mataroní s'enfrontarà demà conta la selecció catalana júnior

El GrupClima Boet Mataró de Voleibol femení jugarà el primer partit de pretemporada contra la selecció Catalana Jr. El partit que es farà el dia de la diada nacional, forma part dels actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació Esportiva Boet Mataró.   L’equip mataroní, que ja porta dues setmanes d’entrenaments, té pràcticament la mateixa plantilla que la temporada passada, amb la incorporació de la central d’Arenys de Munt, Roser Carrillo que ja havia jugat al Boet fa unes quantes temporades.

El partit contra Catalunya, s’inclou als actes de la Diada i es celebrarà al Polisportiu Eusebi Millán a les 17:30 hores del dimarts amb la col·laboració del Patronat d’Esports de Mataró.     Per l’entrenador del Boet, la celebració del partit amb Catalunya, té forces al·licients: “és un honor poder jugar amb la selecció catalana i més per celebrar la diada i el 25è aniversari del club.. Pel que fa a l’equip, el partit potser arriba massa d’hora tot just portem, 5 o 6 entrenaments, i encara ens falta definir si podrem entrenar 2 o 3 dies per setmana, això si, sens dubte, poder jugar un partit com aquest  és un nou pas cap a la promoció i difusió del voleibol a la ciutat de Mataró, per la que sempre hem treballat”.

El 29 de setembre comença la lligaD’altra banda, l’empresa mataronina GrupClima, ha renovat el seu acord de patrocini amb l’equip de la primera divisió femenina, que igual que la temporada passada, s'anomenarà oficialment GrupClima AEB Mataró.   La temporada oficial comença el proper 29 de setembre, i les mataronines jugaran a la pista del Bordils, equip que acaba d’assolir l’ascens a la màxima categoria catalana. El primer partit com a local del GrupClima, serà a la tercera jornada ja que l’equip el Mataró comença la competició amb dos partits consecutius fora de casa. Abans de començar la competició l’equip jugarà un o dos amistosos més, un d’ells probablement contra el Barça, club amb el que el Boet està treballant amb la creació d’un conveni de col·laboració, entre ambdues entitats.