El GrupClima conquereix el liderat a Lleida

Els homes d'Iván Sanz es van mostrar superiors a l’anterior líder i es van endur tres punts d'OK Lliga

El GrupClima Mataró va arrebatar-li el liderat al Lleida a la seva pròpia pista, que no va poder fer res per contrarrestar el domini mataroní i va veure com després de cinc jornades al capdavant de la classificació era destronat. Els homes d’Iván Sanz van dominar el marcador des de bon principi i mai van arribar a patir per una victòria que suposa un pas molt important cap a la OK Lliga.

El primer gol va ser matiner, ja que al minut dos de partit Rocasalbas es va inventar una gran jugada personal que va materialitzar en el 0-1. Cinc minuts més tard, Puig va aprofitar un embolic dins l’àrea per xutar i sorprendre al porter, marcant el 0-2. L’equip local es dedicava a penjar pilotes dins l’àrea, i una d’aquestes la va desviar Ribot despistant a Pere Antón, acostant al seu equip en el marcador (1-2).

A la represa continua el domini mataroní
A la segona meitat els homes d’Iván Sanz continuaven dominat i creant ocasions de gol, però no va ser fins al minut 38 de partit que Gonzàlez va poder marcar el 1-3 al xutar entre les cames d’un defensor, despistant al porter. El matei Gonzàlez va fer pujar el 1-4 al marcador tres minuts més tard, sortint de darrera la porteria i driblant a dos defensors abans de marcar a la mitja volta.

A falta de cinc minuts pel final Soler va retallar la renda visitant al aprofitar un refús de Pere Antón (2-4), i a partir d’aquest moment van pressionar a tota la pista per intentar com a mínim empatar, però el Mataró va saber aguantar i es va endur els tres punts. Aquests darrers minuts van ser els únics de tot el partit en que els mataronins no van dominar el joc. Destacar el gran partit de Marc Navarro, que va jugar els 50 minuts a un gran nivell, molt ben secundat, per suposat, pels seus companys.

LLEIDA 2 - 4 GRUPCLIMA MATARÓ
LLEIDA: Arellano, Soler, Ribot, Cañellas i Trilla equip inicial; Tomàs, Soteras, Rubio i Renom.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Rocasalbas (1), Jordi Bartrés, Adam Puig (1) i Marc Navarro equip inicial; Roger Arnau, Iván Acuña, Xavier Gonzàlez (2) i Orhi Labiano.
MARCADOR: 2’ ROCASALBAS (0-1); 7’ PUIG (0-2); 22’ Ribot (1-2); 38’ XAVIER GONZÀLEZ (1-3); 42’ XAVIER GONZÀLEZ (1-4); 45’ Soler (2-4).
ÀRBITRE: Martínez, va mostrar targeta blava per acumulació a Puig.