El GrupClima Mataró perd el primer assalt al liderat

El primer gol del Vila-seca va descol·locar al GrupClima, que fins llavors havia dominat el joc

El GrupClima Mataró va desaprofitar el seu primer assalt al liderat, al perdre a la pista del Vila-seca, en un partit molt disputat que es podria haver adjudicat qualsevol dels dos equips. L’equip tarragoní, tot i no haver fet un gran inici de lliga, també aspira a l’ascens i té un equip amb experiència que va saber jugar les seves cartes per fer-se amb la victòria.

A l’inici del matx el Mataró dominava el joc i arribava amb perill a la porteria local, però el primer gol del Vila-seca, al minut dotze de joc, va canviar les tornes i va donar el domini als locals. Va ser Bagés, desviant el xut d’un company dins de l’àrea, que va marcar l’únic gol de la primera meitat del partit.

El setge sobre la porteria del Vila-seca no va resultar
Els homes d’Iván Sanz van abocar-se sobre la porteria local a la represa, però entre el porter Pujals –que va aturar fins i tot un penal a Acuña– i els pals van evitar la igualada. Just després del penal desaprofitat, que podria haver estat el 1-1, va arribar el 2-0 de l’estic de Bagés al culminar un contraatac. Sis minuts més tard, Navarro va passar una pilota interior a Bartrés després d’una bona jugada personal, i aquest va marcar amb una gran mitja volta el 2-1.

Quan semblava que es podia confirmar la reacció mataronina, l’àrbitre va xiular un rigorós penal comés per Pere Antón, que va convertir Mirado en el 3-1, a falta de nou minuts pel final. El GrupClima no es va rendir i va tornar-se a acostar-se en el marcador al convertir Bartrés una falta directa que li havien fet a ell mateix (3-2). Encara quedaven vuit minuts per intentar com a mínim igualar el marcador, però les circumstàncies adverses ho van impedir.

VILA-SECA 3-2 GRUPCLIMA MATARÓ
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés (2), Iván Acuña i Marc Navarro equip inicial; Xavier Gonzàlez, Roger Rocasalbas i Adam Puig.
MARCADOR: 12’ Bages (1-0); 33’ Bages (2-0); 39’ BARTRÉS (2-1); 41’ Mirado de penal (3-1); 42’ BARTRÉS de falta directa (3-2).