El Maçanet deixa fora de la final al CH Mataró, als penals

Els de Larrea van remuntar un 2-0 advers, però finalment els selvatans van assolir el passi a la final de Copa

Tot i que el Club Hoquei Mataró no va poder passar a la final per intentar guanyar el trofeu, la valoració que fa el tècnic Albert Larrea de la seva participació a la Copa de la Princesa és positiva, per les bones sensacions en el joc del seu equip. Els mataronins van començar molt nerviosos i això ho va saber aprofitar el SHUM Maçanet per avançar-se en el marcador, i de fet al minut dotze ja manaven 2-0. Poc a poc el Mataró va anar trobant el seu lloc a la pista, cada cop més còmode, i abans del descans ja van escurçar el desavantatge amb un gol d'Erik Gual.

181201ho_CHM-Maçanet2

A la represa l'equip de Larrea va controlar molt més el joc, arribant a capgirar el marcador (2-3) gràcies als gols de Gerard Cusachs i Èric Florenza. Fins i tot van tenir algunes ocasions per sentenciar el matx, com una falta directa i dues boles al pal, sense aconseguir materialitzar-les. En canvi el Maçanet, a falta de dos minuts pel final, amb un golàs de Presas en una transició, va aconseguir forçar la pròrroga. Al temps extra els mataronins van tonar a tenir accions clares per posar-se de nou per davant, però va faltar un xic d'encert, de manera que es va acabar decidint a la loteria dels penals. Els de La Selva en van aconseguir marcar dos, mentre que només Florenza va poder trasformar-lo per la banda mataronina, i el Maçanet va passar a la final. El trofeu el va acabar aixecant el Vendrell, al imposar-se per 6-5 a la pròrroga al SHUM.

SHUM MAÇANET 5-4 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Oriol Lladó, Eric Florenza (1), Àlex Cantero, equip inicial; Erik Gual (1), Bernat Romero, Conrad Xicota, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).