El CH Mataró apunta alt i recupera el lideratge d’OK Lliga Plata

L’equip d’Albert Larrea va derrotar àmpliament un equip potent com el Vilafranca

Hoquei CH Mataró - Vilafranca

El CH Mataró havia perdut el lideratge en l’última jornada de l’any passat, en el derbi jugat a Arenys de Munt, però l’ha aconseguit recuperar en la primera jornada del 2020, derrotant amb contundència un potent equip com el Vilafranca, i aprofitant els empats dels tres equips que estaven un punt per sobre, de l’Alpicat lleidatà i l’Arenys de Munt en el partit que van disputar entre ells i del Manlleu a casa seva contra Dominicos.

L’equip visitant té un gran potencial, i de fet estava només tres punts per sota i amb un triomf hauria atrapat l’equip mataroní. Però l’equip local va sortir ben mentalitzat i va tenir l’encert de posar-se per davant amb dos gols d'Àlex Cantero abans dels cinc minuts. Després va mantenir un alt ritme de pressió en defensa, i de joc i eficàcia en atac per arribar al descans amb un contundent 4 a 0 al marcador.

A la represa l’equip vilafranquí va controlar el partit, i per dues vegades va reduir la diferència als tres gols. Però el Mataró es va mostrar ferm al darrere i va tenir moltes opcions a la contra. A més els seus jugadors van estar fins de cara a porteria i en els cinc últims minuts van sentenciar amb dos gols més del golejador del dia, l'Àlex Cantero. Així s’acabà derrotant un rival directe obtenint una diferència àmplia que podria ser important per al golaverage al final de la lliga.

Ara l’equip mataroní té dos desplaçaments seguits a la Corunya, complicats sobretot pel fet del llarg desplaçament i d’haver de jugar després de tot el dia a la carretera.

CH MATARÓ 7-2 VILAFRANCA

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Oriol Lladó, Àlex Cantero (4), Erik Gual (1), equip inicial, Conrad Xicota, Eric Florenza (1), Bernat Romero, Guillem Carbonell, i Martí Almerich (ps).