Derrota en el derbi, que envia el Club Hoquei Mataró al cinquè lloc

L'equip mataroní va caure a Arenys de Munt en una segon part en què no va sortir res

Hoquei CH Mataró - Arenys de Munt

Després dels resultats dels partits de la jornada que ja s’havien jugat el CH Mataró tenia la possibilitat el diumenge de tornar a saltar a posicions d’ascens. Però el derbi jugat a Arenys de Munt no va respondre a les expectatives i l’equip d’Albert Larrea va caure derrotat per un contundent 5-2 i baixa a la cinquena plaça de la classificació a 2 punts de la segona plaça d’ascens. Encara hi ha opcions, però ja no és depèn d’un mateix...

Es temia un equip que a la primera volta ja va aconseguir empatar a Mataró, i a més va avançar-se en el primer minut. Però l’equip mataroní va començar a funcionar i tot i rebre el segon en una jugada aïllada, va reaccionar i Martos i Cusachs van fer dos golassos per marxar al vestidor amb el marcador igualat.

A la represa no va sortir res bé. L’equip mataroní dominava i tenia ocasions, però en un minut l’equip arenyenc va fer dos gols i a partir d’allà els locals van jugar a plaer i van sentenciar amb el cinquè a tres minuts del final.

ARENYS DE MUNT 5-2 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Jaume Gisbert, Gerard Cusachs (1), Eric Florenza, Pau Palacín i Àlex Cantero equip inicial; Oriol Lladó, Bernat Romero, Adrià Martos (1), Conrad Xicota, Sergi Granés (ps).
GOLS: 1’ Pérez (1-0); 8’ Borregan (2-0); 12’ MARTOS (2-1); 22’ CUSACHS (2-2); 34’ Doménech (3-2); 35’ Domènech (4-2); 47’ Borregan (5-2).