Empat del CH Mataró en el derbi amb l'Arenys de Munt

Els d'Albert Larrea es mantenen líders imbatuts en un partit dur en el que van dominar les defenses

En el primer partit de l'any, el Club Hoquei Mataró rebia a l'Arenys de Munt per jugar un dels dos derbis maresmencs que es viuen a OK Lliga Plata, amb molta expectació per part del públic local, per veure si es podia mantenir la imbatibilitat de l'equip. Finalment hi va haver repartiment de punts en un partit molt igualat i dur, en el que els dos conjunts van tenir opcions a pilota parada per acabar emportant-se la victòria.

Hoquei CH Mataró - Arenys de Munt

A la primera meitat el marcador no es va moure, amb els dos equips molt ben plantats en defensa i dificultant la tasca ofensiva del rival, tot i que els mataronins van tenir quatre o cinc ocasions per avançar-se, aprofitant moments en els que van posar als visitants contra les cordes, però el seu porter va estar molt encertat.

Hoquei CH Mataró - Arenys de Munt

A la represa el Mataró es va poder avançar gràcies a un gol de Cusachs al minut vuit, després d'una recuperació a mitja pista que va crear un desequilibri defensiu. Els locals van tenir ocasions per fer el 2-0 i rematar el partit, però no ho van aconseguir, i l'Arenys de Munt va anar agafant confiança per arribar a empatar, també deprés de recuperar una bola. Els mataronins van tenir una falta directa per fer el 2-1 sense èxit, i també els visitants van tenir-ne una que Grané es va encarregar d'aturar fins a tres vegades, de manera que es va arribar al final amb l'empat a un gol, tancant un partit trepidant.

Hoquei CH Mataró - Arenys de Munt

CLUB HOQUEI MATARÓ 1-1 CD'E ARENYS DE MUNT

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Pau Palacín, Eric Florenza, Àlex Cantero; Oriol Lladó, Guillem Carbonell, Conrad Xicota, Bernat Romero, Jaume Gisbert (ps).
CD'E ARENYS DE MUNT: Guillem Garcia, Jordi Pérez, Jordi Illa (1), Sergi Parra, Xavier Gurri; Aleix Domènech, Aleix Borregán, Gerard Pérez Ferreres i Gerard Pérez Iturralde (ps).