Important triomf del CH Mataró femení

Ha superat el Jonquerenc remuntant un 0-1 advers i encara pot entrar entre els quatre primers

181201Ho_CHMfemenítempsmort

L'equip femení del Club Hoquei Mataró va aconseguir un triomf molt important en l'avant-penúltima jornada de la primera fase de la Nacional Catalana Femenina, superant per 2-1 el Jonquerenc, que ara queda dos punts per sobre. A la primera meitat va costar, però tot i encaixar el 0-1 no van perdre la cara al partit. A la segona meitat el Mataró va ser superior, i amb dos gols de Marta Soler van poder capgirar el marcador i emportar-se els tres punts en joc, demostrant la progressió de l'equip.

181201Ho_CHM-Jonquerenc1

De tota manera l'equip d'Albert Bou ho té complicat per entrar entre els quatre primers a falta de dues jornades per acabar en les quals ha de visitar el Bigues i Riells B (4t amb 4 punts més) i ha de rebre l'Igualada (2n amb 10 punts més). Tot i això, amb l'actual sistema de competició no és definitiu, perquè es pot entrar a la fase pel títol quedant entre els quatre primers de la segona fase i superant l'eliminatòria de repesca.

181201Ho_CHM-Jonquerenc2

CH MATARÓ - CP JONQUERENC 2-1

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Adriana Chiva, Marta Soler (2), Laura Manzanares, Aina Lleonart, Eva Requena i Ester Anglas.