El Club Hoquei Mataró és el nou líder de l'OK Lliga Plata

Ha guanyat el derbi maresmenc a Tordera i aprofita la punxada del Vilafranca

El Club Hoquei Mataró d'Albert Larrea continua amb la seva bona marxa a l'OK Lliga Plata i després de guanyar a Tordera (1-3) en un partit dur, i aprofitant la derrota del Vilafranca a Maçanet, es va fer amb el primer lloc de la taula, tot i anar amb dues baixes, Xicota i Cantero, i jugar amb sis jugadors de pista.

181110Ho_TorderaCHM1

L'equip mataroní va ser clarament superior durant tot el partit. Al descans ja va marxar amb avantatge de 0-2, amb gols de Cusachs i Oriol Lladó de penal. A la represa, tot i que el porter local va estar molt encertat, Romero ampliava la diferència als deu minuts (0-3). Els locals van fer el 1-3 a falta de tres minuts i això els va donar ànims per buscar el miracle, apretant de valent, però els visitants van saber aguantar el seu avantatge.

Cal destacar que una vegada més el Front Mataroní ha estat donant suport durant tot el partit.

181110Ho_TorderaCHM2

TORDERA 1-3 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Adrià Martos, Eric Florenza, Pau Palacín (equip inicial); Oriol Lladó (1), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell, Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 13' CUSACHS (0-1); 22' LLADÓ de penal (0-2); 35' ROMERO (0-3); 47' Rodríguez (1-3).