El CH Mataró inicia dissabte la nova temporada a l’OK Lliga Plata

La fins ara 1a Estatal adopta un nou nom

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 19 Octubre 2018 12:08

El Club Hoquei Mataró inicia dissabte la nova temporada a l’OK Lliga Plata, abans amb el nom de Primera Estatal. Aquesta serà la 24a temporada de l’equip d’hoquei sobre patins de la ciutat a la categoria de Plata, primer amb el nom d’Esport Ciclista Mataró i posteriorment amb el de Club Hoquei Mataró.

L’equip mataroní ha aconseguit en quatre ocasions l’ascens a la màxima competició estatal. En tres d'elles va quedar campió (94-95, 00-01 i 05-06) i en una altra va acabar en segon lloc (13-14). Aquesta temporada tan sols dos equips pugen a la màxima categoria, ja que es redueix el nombre d'equips a OK Lliga a catorze.

Plantilla del CH Mataró

A la plantilla, que ha patit algunes baixes importants (Jordi Bartrès, Montero, Molist i Mañé), hi continuen Sergi Grané, Eric Florenza, Oriol Lladó, Àlex Cantero. S’hi incorporen Conrad Xicota i Bernat Romero, del planter, Gerard Cusachs (Arenys Munt), Adrià Martos (Tordera), Jaume Gisbert (Sant Cugat) i Pau Palacín (GEiEG).

L’equip estarà dirigit des de la banqueta per Albert Larrea, que tindrà l'ajuda d'Aleix Castellsaguer i Ferran Mercader, aquest últim com a preparador físic. Marc Gomà i Joan Torrent seran els delegats.

A la pretemporada s'ha fet molt bona feina, sobretot a nivell tàctic, ja que s'intentarà canviar el sistema de joc respecte a la temporada passada. Tot i que els resultats no han estat bons, la integració dels nous ha sigut molt bona, i ara en el primer partit oficial s'espera que es vegin els fruits d'aquesta feina feta.

OK Lliga Plata

Hoquei CH Mataró - Taradell

El Taradell és el primer rival

El primer rival, dissabte a les 20.30 hores, serà el Taradell, un equip que va visitar per primer cop el Pavelló Jaume Parera la temporada passada i es va emportar els tres punts guanyant per 2-4. Van ser just els 3 punts que al final separarien els dos equips. El CH Mataró va acabar 6è amb 38 punts i els osonencs en 5è amb 41, i aquest any també volen aspirar a l'ascens.

1a jornada (20 i 21 d'octubre)
Completen la 1a jornada aquests partits: Raspeig - Maçanet, Liceo B – Manlleu; Sant Feliu Codines – Vilanova, Lleida Alpicat – Barça B; Vilafranca – Tordera i Arenys de Munt – Palafrugell.

En aquest grup, aquesta temporada hi tornem a veure l’Arenys de Munt i el Palafrugell, que han baixat d’OK Lliga, i Liceo B, Raspeig i Barça B, que han pujat.

L'equip femení juga el diumenge a la tarda

Per la seva part l'equip femení del Club Hoquei Mataró juga el diumenge a la tarda a les 17:30 hores, també al Pavelló Jaume Parera en la 6a jornada de la primera fase de la Nacional Catalana.

Rep la visita del Bigues i Riells B, equip que està dos punts per sobre. És una bona ocasió per tal que l'equip d'Albert Bou, que és 5è a la classificació, pugui escalar algun lloc.