Judit Morera campiona d'Europa d'hoquei patins és rebuda a l'Ajuntament

La portera mataronina va guanyar el títol europeu i l'OK Lliga amb l'Hostelcur de Gijón

Ahir dilluns al vespre l'alcalde de la ciutat David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, van oferir una recepció oficial a Judit Morera, jugadora de l'actual Telecable Hockey Club de Gijón, amb motiu dels últims èxits esportius aconseguits per la mataronina durant la passada temporada. 

180828Ho_JuditMorera

Judit Morera Chiva es va proclamar campiona de la Copa d’Europa el passat 18 de març després que l'aleshores anomenat Hostelcur Gijón s’imposés al Benfica de Portugal. Durant la temporada 2017-18, la Judit també s'ha proclamat campiona de l’OK Lliga 2017-2018 i sotscampiona de la Copa de la Reina 2017-2018. La mataronina ha renovat contracte amb l’Hostelcur i la propera temporada tornarà a defensar la porteria de l’equip asturià.

180828Ho_HostelcurGijon

La jugadora mataronina es va formar al Club Hoquei Mataró, jugant en els equips de base, fins que la temporada 2013-14 va fitxar amb l'Sfèric de Terrassa disputant l'OK Lliga. Posteriorment per motius acadèmics s'havia traslladat a Galícia on va jugar dues temporades, i en les dues següents ha jugat a Gijón, fent parella a la porteria amb la titular, la internacional Elena Gonzàlez Lolo.

Hem llegit també a la web del club asturià que la temporada passada degut a lesions dels porters de l'equip masculí va anar a ajudar-los amb bon rendiment.

http://www.solimarhockeyclub.es/2018/06/29/continuidad-en-la-porteria-del-hostelcur/