El CH Mataró guanya el primer partit pel tercer lloc a Igualada

Per altra banda, la base torna a demostrar la bona feina feta amb el campionat de Catalunya Fem14

Encara no es descarta que el tercer lloc de Nacional Catalana femenina pugui acabar donant dret a jugar la temporada vinent a OK Lliga femenina, i per tant és important que el Club Hoquei Mataró guanyés a la pista de l'Igualada. Aquesta victòria obre la porta a tancar l'eliminatòria per la tercera posició si no fallen a Mataró el proper cap de setmana. El partit va ser molt igualat, acabant amb empat a tres – amb dos gols de Florenza i un de Milla– després del temps reglamentari i també a l'acabar la pròrroga, pel que es va haver de decidir a la tanda de faltes directes. Amb gols de Canal, Florenza i Chiva les mataronines van ser millors des de pilota parada, ja que les locals només van poder transformar una falta directa, i van fer-se amb la victòria. Ara falta acabar per la via ràpida per no donar lloc a sorpreses, i esperar a veure si la plaça que guanyin o Voltregà B o Palau de Plegamans B realment acaba sent pel tercer classificat.

Hoquei fem CH Mataró - Igualada

Campionat de Catalunya per l'equip Fem14 del club

Un cop més la base del Club Hoquei Mataró segueix demostrant el seu bon estat de forma, ja que després dels títols guanyats pel Fem16 –campiones de Catalunya i d'Espanya– tornen a donar alegries amb el Campionat de Catalunya assolit per l'equip Fem14, un nou èxit que augura un bon futur pel primer equip femení.

Fem14 CHM Campiones de Catalunya

Un altre èxit de la base amb el Prebenjamí iniciació

Aquest diumenge també l'equip Prebenjamí d'inicació va ser protagonista, tancant una gran temporada al guanyar el campionat de Barcelona sense haver perdut ni un sol partit en tot l'any.