El Club Hoquei Mataró revalida el campionat d'Espanya Sub16

Després de guanyar el campionat de Catalunya, l'equip d'Albert Bou derrota al Cerdanyola de nou a la final per aixecar el trofeu

Després de derrotar al Cerdanyola fa un parell de setmanes per fer-se amb el títol de campiones de Catalunya, aquesta setmana les noies del Club Hoquei Mataró, amb el patrocini de Mataró Parc i Fruites Fradera, s'han enfrontat al mateix rival a la final, imposant-se als penals i aixecant el trofeu de campiones d'Espanya. Han jugat un torneig rodó, guanyant els tres partits de la fase de grups –superant per 3-2 al Gijón, també per 3-2 al Compañía de María gallec i per 1-9 a l'Alcobendas–, imposant-se a l'Alameda de Osuna a la seva semifinal per 4-0.

Fem 16 CH Mataró 2018

La final d'avui diumenge ha sigut trepidant, amb el Mataró avançant-se 3-0 a l'inici de la segona meitat, però amb el Cerdanyola reaccionant i empatant el matx a set minuts pel final. Les mataronines han fet el 4-3 quan faltaven poc més de tres minuts, però les vallesanes encara han tingut temps de fer el 4-4 per forçar la pròrroga. El Cerdanyola ha agafat la iniciativa a l'inici del temps extra, fent el 4-5, i aquesta vegada han estat les mataronines que, gràcies a un gol de Florenza, han empatat a cinc gols per anar a la tanda de penals quan quedava un minut pel final. Després dels cinc primers penals, encara hi havia empat al marcador, ja que n'han marcat dos cada equip, però amb dos penals de desempat n'hi ha hagut prou perquè el Mataró acabés imposant-se al Cerdanyola, revalidant el títol guanyat la temporada passada i fent el "doblet".

Plantilla de l'equip Sub16 del CH Mataró: Julia Baldrich i Vinyet Juncà porteres; Ester Anglas, Marina López, Aleia Paituvi, Aina Lleonart, Aina Florenza, Marlena Rubio, Olga Juanola i Nina Almirall.