El mataroní Martí Casas se surt contra el Barça d'hoquei

Amb 4 gols va ser clau en la victòria del CP Vic que va trencar la imbatibilitat blaugrana a l'OK Lliga

El mataroní Martí Casas, format a la base del Club Hoquei Mataró, on va jugar fins fa dues temporades, va ser clau el passat cap de setmana en la victòria del seu actual equip, el CP Vic, sobre el FC Barcelona per 6-4, que va trencar la ratxa d'imbatibilitat de l'equip blaugrana. Amb aquest resultat el Vic es posa a només tres punts del Barça, que és líder.

161211Ho_Casas

En Martí, internacional sub-20, en la darrera temporada en què va jugar aquí a Mataró, va fer 37 gols a l'OK Lliga sent dels màxims golejadors de la competició, però fins ara no havia destacat especialment a l'equip vigatà. Aquesta temporada només havia marcat 6 gols en els 12 partits jugats, però va explotar el passat dissabte en un partit que va fer vibrar l'afició de la capital d'Osona.

Va fer els dos primers gols del partit en el minut 6 i el minut 7 i abans del descans va marcar el 4-1. Després, a la represa, va marcar el 5-2, que va tornar a obrir el marcador de manera que els darrers esforços blaugranes van ser inútils.