El CH Mataró manté la cinquena plaça al derrotar l’Sferic

De cara al darrer partit a casa, el repte és sumar els tres punts davant l'Igualada per mantenir el 5è lloc

El femení del CH Banco Mediolanum Mataró va imposar-se a l’Sferic Terrassa a domicili, i d’aquesta manera conserva la cinquena posició a la taula, que hauria perdut en cas de derrota. Tot i que va costar que arribés el primer gol, ja que Castellví encetava el marcador un minut abans del descans, les noies d’Oriol Feliu van agafar l’iniciativa i ja no van patir per la victòria.

150306Ho_Xantal

A la represa, amb dos gols molt seguits, de seguida van deixar el partit sentenciat quan Piqué i Fontdeglòria posaven el 0-3 al marcador, quan faltaven més de 15 minuts pel final. Les locals van fer el 1-3 a falta de poc més de quatre minuts, però el Mataró no va tenir problemes per mantenir el seu avantatge i sumar els tres punts.

Sferic Terrassa - CH Banco Mediolanum Mataró 1-3

Van jugar pel Mataró: Ariadna Escalas (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xantal Piqué (1), Marta Soler, Laura Manzanares i Erika Arellano (ps).
Marcador: 19’ CASTELLVÍ (0-1); 23’ PIQUÉ (0-2); 24’ FONTDEGLÒRIA (0-3); 36’ Romaguera (1-3).